LIVELÄHETYKSET, WEBINAARIT, VIRTUAALIPALVELUT, VIDEOTUOTANTO, STREAMING-PALVELUT,  VERKKOKOKOUKSET JA VIESTINTÄKOULUTUKSET JA SPARRAUKSET KATSO TARKEMMIN WWW.SUOMEN.TV

1. Palvelujemme toteutuksen perustana on, että asiakas tuo sisällön ja on mukana  palvelun suunnittelussa ja itse lähetyksissä mm. koulutuksessa, valmennuksessa,  osallisuudessa ja virtuaalituessa jne.

2. Toteutamme valtakunnalliset avoimet tai kohdennetut digiviestintäpalvelut, Palvelupakettiin kuuluu myös tavoitteiden läpikäyminen ja suunnittelu, markkinointi, esiintymistaidon valmennus ja palvelulähetyksen toteutus.

3. Paikasta riippumatonta toimintaa: Viestintäpalvelut voivat tapahtua monikamerastudiosta sekä samanaikaisesti asiakkaan tiloista tai liikkuvista tilanteista mistä päin maailmaa tahansa. Lähetykset ja niiden katselu onnistuu mobiilina, tietokoneella, tabletilla tai  äly-tv:llä. Livelähetykset näkyvät  suomen.tv:ssä ja myös somen eri alustoilla Youtubessa, Facebookissa ja Twitterissä. Lähetykset ovat mahdollisia myös monikameralähetyksenä asiakkaan osoittamista paikoista.

4. Vuorovaikutteisuus: Viestintäpalveluissa tarjoamme monipuolisen vuorovaikutusmahdollisuudet jossa kohderyhmät voivat äänestää ja  kommentoida eri alustoilla sekä tulla mukaan videokuvana ja chatin kautta. Koulutuksissa ja valmennuksissa virtuaaliset työryhmätilat samanaikaisesti.

5. Kaikki lähetysmateriaalit tallentuvat: Jälkikäteen voidaan hyödyntää materiaalia asiakkaan haluamiin tarkoituksiin.

6. Räätälöidyt palvelut: Palvelupaketit voidaan muokata asiakkaan toiveiden- ja tarpeiden mukaisesti, vaikuttaa laajasti sisältöihin ja toteutustapoihin.

Esimerkkejä palveluistamme

1. Live-tv. Suorat lähetykset suurille kohderyhmille esim. maakuntaa ja valtakuntaan. jossa lähetykseen esiintyjät voidaan liittää paikasta riippumattomasti, samalla mahdollisuus äänestyksiin, kommentointiin, kysymyksiin jne. kaikki verkossa. Kaikki tallentuu myöhempää käyttöä varten. Toteutusvaihtoehtoja lukuisamäärä. Lähetykset sisältävät asiakkaan koulutuksen tv-esiintymiseen ja käsikirjoittamiseen joka aina laadimme asiakkaan kanssa yhdessä. Katso tarkemmin www.suomen.tv

2. Webinaarit: Rajoitettu katsojamäärät, videoneuvottelulähetykset jossa lähetykseen esiintyjät voidaan liittää paikasta riippumattomasti, samalla mahdollisuus äänestyksiin, kommentointiin, kysymyksiin jne. kaikki verkossa. Kaikki tallentuu myöhempää käyttöä varten.

3. Streaming-palvelut: Toteutamme monipuoliset streaming-lähetykset asiakkaan osoittamasta paikasta. Lähetykset ovat tarvittaessa vuorovaikutteisia jolloin katsojat voivat osallistua lähetykseen kysymällä, äänestämällä ja chät-yhteydellä

4. Virtuaalituki: Palvelut soveluvat moniin eri tarkoituksiin, mm. vertaistukitoimintaa, neuvontaan, valmennukseen vuorovaikutteisesti videolla ja paikasta riippumattomasti.

5. Videotuotannot: Toteutamme ammattivideotuotannot ammattihenkilöställä- ja tekniikalla. Palvelu sisältää myös drone kuvaukset.

6. Verkkokokoukset: Toteutamme suuretkin verkkokokouksen asiaan toiveiden mukaisesti. Kokoukset  sisältävät asiakkaan koulutuksen tv-esiintymiseen ja käsikirjoittamiseen joka aina laadimme asiakkaan kanssa yhdessä.

Viestintäpalvelulut ja digitaalisuus

GrowNow Oy  
Ilmarintie 6
87200 Kajaani

Veli-Matti Karppinen
040 585 3645, info(at)grownow.fi, www.grownow.

Kalenteri