• Sinisten ajatusten kylä

Lentuan koulu

Lentuan koulu toimii kaksiopettajaisena, perus- ja esiopetusta antavana yksikkönä. Luokanopettajien lisäksi koulun opetushenkilöstöön kuuluvat kiertävä englanninopettaja, erityisopettaja ja kouluavustaja. Tukipalveluja koulu saa keittolanhoitajalta, kiinteistötyöntekijältä, koulukuljetushenkilöstöltä ja kaupungin terveydenhoitosektorilta. Työyhteisömme on kotoisen turvallinen ja keskenään hyvin toimeentuleva. Pyrimme vastaamaan kaikkiin toimintaympäristön haasteisiin.

Koulun oppilasmäärä on asettunut noin 20 oppilaan tasolle. Opetuksessa painotetaan seuraavia asioita: ympäristökasvatus, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys; luovuuden ja ilmaisutaidon kehittäminen sekä ympäröivän maailman huomioiminen. Periaatteena on, että jokainen oppilas voi olla oma itsensä ja tuoda omat ajatuksensa esille.

Koulu sijaitsee luonnonkauniilla paikalla. Lähellä on valaistu latu yhdistettynä pitempään latuverkostoon sekä hyvä retkeily- ja suunnistusmaastot, joista on laadittu uusi kartasto. Koululla on myös uhreliukenttä tennis- ja lentopallokenttineen.

Koulu osallistuu vuosittain koulujen välisiin urheilutapahtumiin, kuten lentopallo-, jääkiekko- ja pesäpalloturnauksiin. Yhteistyötä tehdään myös kuhmolaisten urheiluseurojen kanssa. Lentuan koulu toimii kylän monipuolisena toimintakeskuksena. Yhteistyötä tehdään lasten vanhempien ja kyläyhdistyksen kanssa. Koulu antaa mm. ohjelma-apua kyläjuhlien järjestelyissä.

Tervetuloa tutustumaan kouluumme vaikkapa kyläyhdistyksen kotisivujen kautta. Vastailemme mielellämme kysymyksiinne.

 

Yhteydenottoa toivoen

Koulujohtaja Auvo Kärnä, puh. 044 710 5070

Luokanopettaja Anne Piirainen, puh. 044 710 5067

Sähköposti: etunimi.sukunimi@kuhmo.fi

Kalenteri