Uutisarkisto

Jäsenmaksut 2012

Yhdistys päätti pitää Kyläyhdistyksen jäsenmaksun ennallaan (5e/jäsen + 1e perheen muilta jäseniltä). Vuoden 2012 jäsenmaksun voit maksaa saamallasi  pankkisiirrolla tai tietysti myös maksuautomaatilla tai verkko- pankissa. (Tilinumero: 536607-5744   Saaja: Törmänmäen kyläyhdistys ry. Viesti: Jäsenmaksu 2012.)


On mahdollista maksaa samalla useammalta vuodeltakin jäsenmaksu tai tehdä pieni lahjoitus Kyläyhdistyksen toimintaan. Merkitkää nimenne ohella myös tästä tieto kohtaan: VIESTI. - Jatkossa toivottavaa olisi, että kyläyhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu maksettaisiin oheiselle tilille ilman erityistä jäsenmaksujen kantoa.

Huom. siis alueella vakituisesti tai vapaa-ajalla asuvien on myös mahdollista liittyä Törmänmäen kyläyhdistyksen virallisiksi jäseniksi maksamalla jäsenmaksu.  

 


 

Osakaskunta päätti kalastusluvista

Kotilan yhteisen kalaveden osakaskunta päätti 11.5.2007 pidetyssä kokouksessaan vuonna 2007 tapahtuvasta kalastuksesta ja lupamyynnistä. Lupahintoihin ei tehty muutoksia. Hinnat ja lupamyyjät käyvät ilmi tämän sivun laidassa olevasta linkistä. (SK 14.5.2007)


 

Kyläkirjan teko suunnitteilla

Kyläyhdistyksen hallitus kokoontui Tulijärven Viertolassa muutama päivä ennen Vappua. Tulevaa toimintaa suunniteltaessa esiin nousi yksi hanke ylitse muiden eli kyläkirjan teko. Asia on ollut keskusteluissa pitkään esillä, mutta vielä siihen ei ole tartuttu. Hallitus oli sitä mieltä, että nyt olisi korkea aika laittaa asia liikkeelle. Kyläkirja-asia tulee yleisen kokouksen käsiteltäväksi toukokuun lopulla. Törmänmäki on lähes viimeisiä Puolangan kyliä, jolla ei ole vielä omaa kyläkirjaa. Hallituksen korviin on myös kantautunut tietoja, että ihmiset ovat jo alkaneet kerätä aineistoa kyläkirjaa varten.  (SK 29.4.2007)


 

Törmänmäelle on muttanut viimevuosina uusia asukkaita

Törmänmäen kyläyhdistyksen alue kattaa talot Paakanajärven rannoilta, Törmänmäen kylän, Karhunmäen, Ketokylän, Tulijärven seudun sekä Kallionkylän. Kun puhutaan kylän viimeisimmistä kuulumisista, niin kiistatta puhutuin asia on lapsiperheiden ja uusien asukkaiden muutto kylälle. Uusia asukkaita on tullut viimeisen kahdeksan vuoden aikana parikymmentä, joista puolet kouluikäisiä lapsia. Väyrylän kyläkoulu sai uusia oppilaita. (SK 25.1.2007)

Kalenteri