Vuokin kyläyhdistys osti Vuokin työväentalon v. 2017 Suomen kommunistisen puolueen Vuokinrannan osastolta.

Vuonna 2018 - 2019 kyläyhdistys toteutti työväentalolle remonttihankkeen Elävä Kainuu Leader ry rahoituksella sekä omarahoituksella. Vuokkilaiset päättivät kunnostaa talon perinteitä kunnioittaen talkootöinä, kuten talo on aikoinaan rakennettukin. Talkoiden osuus hankkeesta oli huima! Vastaavana rakennusmestarina toimi Olavi Kovalainen. Talkoissa hääri noin toistakymmentä vuokkilaista antaen oman panoksensa yhteisen hyvän eteen.

Ensimmäisessä remonttivaiheessa uusittiin salin ja näyttämön lattia, itäsiiven ulkoseinä sekä keittiösiiven katto.

Suunnitelmissa on toteuttaa remontin kakkosvaihe, jolloin mm. talo maalataan ja keittiö uusitaan yms.

Vuokin kyläyhdistys järjestää työväentalolla tansseja, myyjäisiä yms. tapahtumia. Vuokin kyläyhdistys myös vuokraa tilaa. Työväentalolla on näyttämön ja tanssisalin lisäksi keittiösiipi asiakaspaikkoineen, ulkohuussit, kantovesi ja aggregaattisähkö.

VUOKRAHINNAT:

Tilavuokra tanssien yms. yleisötapahtumien järjestämiselle:


25 % lipunmyyntituloista
(teostomaksut ja tapahtumailmoituksen yms. hoitaa vuokralainen järjestävänä tahona)

Eri sopimuksesta kyläyhdistyksestä on saatavissa myös järjestysmiehiä/liikenteenohjaajia tilaisuuteen. 

Kyläyhdistys varaa itselleen oikeuden pitää tilaisuudessa kahviota ja/tai makkaranpaistoa. Tuotot käytetään tukemaan kyläyhdistyksen toimintaa kylän hyväksi, osa tuotoista työväentalon ylläpitokustannuksiin.

Tilavuokra yksityistilaisuudelle kuten häät, syntymäpäivät:

150 €  /kerta

Hintaan sisältyy aina aggregaatti polttoaineineen. Hintaan ei sisälly siivousta, järjestävä taho hoitaa aina loppusiivouksen itse. Mikäli siivous on laiminlyöty veloittaa kyläyhdistys siivousmaksua 100 € tai todellisten kustannusten mukaisen summan. Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan tilassa mahdollisesti sattuneista vahingoista ja korvaamaan ne kyläyhdistykselle.

Tiedustelut:
kirsi.sh (at) gmail.com
vokovalainen (at) gmail.com


 

Kalenteri