Valtakunnan Virallisen Kylähullun valinta

 

Tervetuloa Kylähullun etsintään!

VALTAKUNNAN XVII VIRALLISEN KYLÄHULLUN PAIKKA ON NYT AUKI! TERVETULOA ETSINTÖIHIN MUKAAN!

Missä luuraa uusi XVII Valtakunnan Virallinen Kylähullu?

Nyt eri yhdistykset/ seurat/ yhteisöt aktivoitukaa ja olkaa tarkkana tiedättekö henkilön, joka olisi sopiva ehdokas Valtakunnan Viralliseksi Kylähulluksi?


Valtakunnan Virallisten Kylähullujen Kilta ry julistaa seuraavan Valtakunnan Virallisen Kylähullun haun alkaneeksi.

Haku on avoinna 23.2.2023 -23.4.2023

 

Nyt eri yhdistykset/ seurat/ yhteisöt tunnetteko/tiedättekö henkilön, joka olisi sopiva Valtakunnan Viralliseksi Kylähulluksi!

Valtakunnan Virallisen Kylähullun tulee olla henkilö, jolla on vahvaa kokemusta yhteisöllisestä toiminnasta oman kyläyhteisön, kotikuntansa, maakunnan alueella ja/tai valtakunnallisesti. Virkaansa valittu Virallinen Kylähullu tulee toimimaan näkyvästi koko Suomessa. Valtakunnan Virallisen Kylähullun arvonimi on elinikäinen, arvonimi ei periydy.

 

Tunnetteko henkilön joka on luova, rohkea, erilainen, kantaa sosiaalista vastuuta, on kotiseutuhengen vaalija? Pystyykö hän toimimaan Valtakunnan Virallisena Kylähulluna oman asuinalueensa/kylänsä, kuntansa, maakuntansa ja koko maaseudun pr-henkilönä?


Tehtävä tuo tullessaan paljon julkisuutta, esiintymisiä, Valtakunnan Virallisten Kylähullujen Killan puheenjohtajuuden, suomalaisen kylä-ja yhdistystoiminnan kannustajan- ja tsempparin roolin, Kylähullujen Killan edustaja Suomen Kylät ry:n kyläjaostossa.

HAKEMUKSESSA TULEE OLLA

  1. Katsaus menneeseen; mitä tehnyt ja miten, missä ja milloin on toiminut sekä koulutustausta.
  2. Nykyisyys; mikä on henkilön tämänhetkinen tilanne, yhteisöllinen, tuloksellinen ja luova toiminta, ennakkoluulottomuus ja yhteistyötaidot sekä yhteistyötahot, luottamustehtävät.
  3. Heittäytyminen, idearikkaus, itsensä peliin laittaminen, jolla on aikaansaanut merkittävää ja konkreettista jälkeä.
  4. Mistä henkilö tunnetaan ja muistetaan.
  5. Liitteet esim. suosituksia ja/tai dokumentteja ehdokkaan toiminnasta.

VALINNAN EHDOT

Hakemisen tulee tapahtua muiden kuin ehdokkaan itsensä toimesta. Ehdokkaan kunnanjohtajan tai kunnan virallisen nimenkirjoittajan on sitouduttava kustantamaan juhlat ja siihen liittyvät kulut, jotka aiheutuvat, kun Virallinen Kylähullu luovuttaa nimityksen eteenpäin. Kunnan kirjallinen sitoumus on liitettävä hakemukseen mukaan.

Kylähullun valinnan suorittaa arvovaltainen valintaraati. Valinnasta ei voi valittaa. Viimeiseksi valittu Virallinen Kylähullu vastaa seuraajansa valinnasta ja nimittää valintaraadin valitsemaan seuraavan Virallisen Kylähullun.

Lisätiedot ja yhteydenotot Anita Sievänen p. 0400 461880

anita.sievanen(at)gmail.com

 

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAKULOMAKE KLIKKAAMALLA TÄMÄ LINKKI AUKI

 

 

 

 

Kalenteri