29.5.2020

VIELÄ EHTII - TULE MUKAAN AVOIMET KYLÄT 13.06.2020 TAPAHTUMAAN!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN KAINUUN KYLIEN AVOIMET KYLÄT KAINUU- LIVELÄHETYKSEEN!

 

Avoimet kylät -päivä 13. kesäkuuta toteutetaan tänä vuonna koronatilanteen vuoksi turvallisesti verkossa. Avoimet kylät verkossa -päivä on vuoden 2020 suurin verkossa toteutettava kylätapahtuma

 

Kainuun Nuotta ry organisoi Kainuun alueella päivän tapahtumaa ja toteuttaa 13.6.2020 klo 12.00–15.00 valtakunnallinen LIVE-TV- lähetyksen verkossa. Lähetys on katsottavissa suorana www.suomen.tv kanavalla. Lisäksi osa lähetyksestä on katsottavissa suomentv:n Facebook ja Youtube -sivustoilla. Kainuulaiset kylät voivat osallistuvat live-lähetykseen videoneuvotteluyhteydellä haastatteluin, videoin (kesto 2 min.) ja kuvin/tekstein (esim. Powerpoint-esitys). Videot ja kuvat kylät tuottavat itse, aiheet ovat vapaita. Lähetyksessä voimme toteuttaa etä-äänestyksiä ja ottaa vastaan kommentteja chatin kautta. Kainuun Nuotta opastaa ennakkoon videoneuvotteluyhteyden käyttämiseen ja lähetykseen osallistumiseen.

 

Ilmoittautumiset sähköpostilla info@kainuunkylat.fi tai soittamalla p. 044 020 5131

viim. 8.6.2020. Ilmoita kylän nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot ja osallistutteko lähetykseen videoneuvotteluyhteydellä, videolla tai kuvilla/tekstillä.

 

Tehdään yhdessä hieno Avoimet Kylät Kainuu- live tv-lähetys ja tuodaan valtakunnallisesti esille kainuulaisia kyliä ja niiden vahvuuksia!

VAIHTOEHTOISESTI HALUATKO OSALLISTUA SUOMEN KYLÄT TAPAHTUMAAN

Avoimet kylät -tapahtuma toteutetaan verkossa!

 

Avoimet Kylät verkossa -päivä toteutetaan 13. kesäkuuta. Päivän toteutuksessa kylät julkaisevat verkossa esimerkiksi videon ulkoilureiteistä ja retkeilykohteista, kuvagallerian vanhoista kuvista, kyläkolumnin, kylähistoriikin lyhennelmän tai vaikkapa podcastin kylän elämästä. Sisältö on melko vapaa, kunhan aineisto on digitaalisena ja siihen on olemassa julkaisuluvat tekijältä. Päivän yhtenä teemana on ulkoilu ja lähiliikuntapaikat. Tavoitteena on esitellä kylien ulkoilu- ja liikuntapaikkoja verkossa, jotta ihmiset löytävät paremmin kylien ulkoilumahdollisuuksien pariin.

 

Tapahtumapäivänä avoimetkylat.fi-sivustolle julkaistaan Suomen kartta, josta pääsee linkkien avulla tutustumaan kylien tuottamaan sisältöön. Päivän julkaisuissa käytetään tunnistetta #avoimetkylät. Tavoitteena on innostaa kaikkien aikojen suurin määrä kyliä mukaan tuottamaan erilaista sisältöä. Samalla päivään tuotettu sisältö toimii kylien markkinointimateriaalina. Suomen Kylät julkaisevat päivään liittyen avoimia verkkokoulutuksia, joissa käydään läpi perusasioita sisällöntuotannosta.

 

Avoimet Kylät verkossa -päivän pääasiallinen julkaisukanava on Facebook. Kylä julkaisee materiaalin omalle kanavalleen. Lisäksi voidaan käyttää julkaisukanavana kylän verkkosivuja, Youtubea ja Instagramia.

 

Päivän tavoitteena on näyttää kylien digiosaamista ja sopeutumiskykyä poikkeusoloissa. Avoimet Kylät verkossa -päivän toteutukseen voi osallistua matalalla kynnyksellä.

 

Ilmoita kyläsi mukaan tapahtumaan 8.6.2020 mennessä maakunnallisten yhteyshenkilöiden kautta. Yhteystiedot löydät osoitteesta www.avoimetkylat.fi.

 

Tervetuloa mukaan kaikkien aikojen suurimpaan kylätapahtumaan!

 

Osoitelähde: Kainuun Nuotta ry:n osoiterekisteri
Kainuun Nuotta ry:n rekisteriseloste  

29.05.2020

Kalenteri