Sovellukset

AnyMeeting

 

AnyMeeting -sovellus on suunniteltu kaikenkokoisiin videokokouksiin ja webinaareihin. Sen avulla on mahdollista järjestää niin pienimuotoisia videopalavereita kuin suuria, jopa 200 henkilön verkkotilaisuuksia. AnyMeeting on web-pohjainen sovellus, johon käyttäjät pääsevät verkkoselaimen kautta.

Rajaton verkosto -hanke tarjoaa sovelluksen hankkeen toimijoiden käyttöön veloituksetta. Alla olevassa kalenterissa näet milloin sovellus on varattu ja milloin vapaa varattavaksi käyttöösi.

AnyMeeting -sovelluksen voit varata videoneuvotteluasi tai webinaariasi varten pyytämällä Google -varauskalenterin käyttäjätunnukset sähköpostilla osoitteesta: jari.vierimaa(at)kainuunkylat.fi. Saat paluupostissa varauskalenterin ja AnyMeeting -sovelluksen käyttäjätunnukset.

Muistathan jatkossakin merkitä AnyMeeting -sovelluksen varauksesi varauskalenteriin, näin vältymme päällekkäiseltä käytöltä. Varauksen voit lisätä kalenterin oikeassa alalaidassa olevasta + Google Kalenteri -linkistä.

Merkitse varauskalenteriin varauksesi päivämäärä ja kesto sekä anna jokin otsikko varauksellesi sekä kirjoita nimesi ja puhelinnumerosi. Lisää vielä vapaamuotoisen kuvaus varauksestasi, eli mihin käyttötarkoitukseen käytät sovellusta. Kirjoittamiasi tietoja tarvitsemme hankkeen seurantatietoihin, joihin kirjaamme tiedot siitä, millaisiin käyttötilanteisiin sovellusta on hankkeessa käytetty.  Muut käyttäjät näkevät varauksesi vain muodossa "Varattu".

Ohje AnyMeeting -sovelluksen käyttöön.